Harap skuad Tok G@jah kekal momentum

Skuad Pahang yang masih berdepan krisis keced3raan membabitkan pemain utama turun dengan misi meraih tiga mata apabila berdepan Felda United FC di Stadium Tun Abdul Razak (STAR), Jengka, Maran, malam esok.

Pengendali Tok G@jah, Dollah Salleh berkata, kemenangan 2-1 ke atas Polis Diraja Malaysia (PDRM) minggu lalu diyakini menyuntik semangat buat anak anak buahnya untuk mengekalkan momentum itu.

“Saya percaya pemain dapat meneruskan prestasi itu atau bermain dengan lebih bagus untuk menafikan Felda United daripada mengutip mata.

“Beraksi di padang tiruan STAR, skuad Pahang menjalani latihan di padang sintetik Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) semalam sebagai persediaan.

“Dengan komitmen dan fokus yang tinggi, saya yakin pemain yang diberi tanggungjawab akan membantu pasukan mengutip tiga mata di tempat l@wan.

“Peningkatan prestasi yang dipamerkan pemain muda juga turut membantu memperkemaskan jentera pasukan,” kata Dollah yang juga bekas pemain kebangsaan.

Pada perl@wanan malam esok, Mohd Faisal Abdul Halim dijangka terus menjadi sandaran utama skuad Tok G@jah untuk merob3k gawang The Fighters.

Berbekal dua gol dijaringkan Mohd Faisal setakat ini, Dollah yang tidak dapat menurunkan Dickson Nwakaeme mengharapkan penyudah berb!sa daripada peny3rang itu.

Sumber : BH

Pada masa sama, peluang peny3rang import dari Brazil, Ivan Carlos yang mengalami keced3raan pangkal paha untuk beraksi juga 50-50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *